Wie zijn wij?

Be Pure moet niet alleen een dameskledingwinkel worden die anders is dan de rest. De speciaalzaak wil ook afrekenen met het dure imago van plus size kleding. “Bij ons kun je terecht voor vlotte en modieuze kleding vanaf maat 40 tot en met 58.” zeggen bedrijfsleider Debby Bruins en Mirjam van den Burg. “Wij hebben het idee dat een winkel als deze ontbreekt. Be Pure staat voor ‘Wees jezelf’ iedereen is mooi op zijn eigen manier.” Met de nieuwe winkelformule wil Be Pure inspelen op de toenemende vraag naar betaalbare plus size mode voor dames.

Mirjam licht toe: “De gemiddelde kledingmaat wordt steeds groter, dat is een feit. Bij Be Pure willen wij graag laten zien dat plus size mode niet altijd groot en wijd hoeft te zijn. In onze collectie vindt u ook getailleerde mode, die de vrouwelijke rondingen op de juiste manier benadrukken. Met accessoires als sjaals, riemen en sieraden maken we de outfit compleet.”

Be Pure gaat merken aanbieden zoals Magna, Zizzi, Yesta en, de grote zus van Vera Moda en Only, Junarose.

Debby spreekt uit ervaring: “Als ik zelf plus size mode wil kopen, is dat vaak erg duur. Wij kiezen er bewust voor om betaalbare mode te verkopen in het middensegment. Een kledingstuk van ruim honderd euro is in onze collectie een uitzondering, het artikel moet dan wel écht heel gaaf zijn willen we dat in de winkel aanbieden.” Debby en Mirjam staan met hun team klaar om iedereen welkom te heten. Tot snel bij Be Pure!

teamfoto

Foto 1 van links naar rechts: Von, José, Marie-José, Monique
Foto 2 Mirjam en Debby